fredag 26. februar 2010

DKL_102: Sammensatte tekster - Alle gode ting er FIRE!

Hei igjen:)

Ja..du ser et smilefjes! Det er fordi jeg, på fjerde forsøk, faktisk skal vise deg en aldri så liten video jeg laget på Xtranormal. JA!!!!!! Det er sant! Jeg fikk det faktisk til..datamaskinen hørte min bønn i det forrige innlegget, og ble plutselig villig til å gi meg et aldri så lite bidrag...

MEN! Jeg må si at dette produktet ble langt fra det jeg lagde i "Talkshow"-themet. Dessverre ble denne "filmen" laget i full fart og med litt mindre entusiasme... Mye på grunn av at jeg rett og slett ikke ville legge mye arbeid i noe jeg ikke trodde ville bli lagret likevel...(les: forrige blogginnlegg).

Uansett.. du får en liten smakebit av hva jeg mener om bruken av Xtranormal i skolen, og et lite innblikk i hva det faktisk er;)

Hehe..da får jeg vel si: "Snurr film";)

http://www.xtranormal.com/watch/6180219

2 kommentarer:

  1. Det er jo lite annet som er så frustrerende som når datanissen kommer med julepresengar, men gjemmer å legge igjen sekken. Om bikkja spiser kladdeboka har en i alle fall noen slimete rester å vise til. Når det skjer elektronisk er det bare borte. Ja,ja.. det er ikke så mye mer å si om det. Du fikk i alle fall oppleve at det virket nå da, og du har jo helt klart sett muligheter. Xtranomal har faktisk vært rimelig stabil for meg, men en må kunne stole på et verktøy for å bruke det sammen med elver, som du er inne på i det forrige innlegget. Føler du ikke at du kan stole på det.. ikke bruk det.

    SvarSlett
  2. Det løner seg å ikkje gi opp:-) - sjølv om ein av og til kan ha lyst til det! Hadde vore artig og visst kva som var grunnen til at ting ikkje vart lagra - har inntrykk av at mange har prøvd ut dette programmet, men har ikkje fått tilbakemeldingar på at det ikkje fungerer. Men gratulerer i alle fall - med fyrste produksjon ;-)

    SvarSlett